Vi ste na stranici: Home › Narudžbina sajta › Narudžbina sajta

Narudžbina sajta


U želji da za deo klijenata koji nemaju posebne zahteve što više pojednostavimo proceduru izrade sajta
(a takođe i za sve one koji nas, eventualno nisu mogli dobiti na telefon, nisu u prilici i mogućnosti da nas pozovu, pošalju e-mail i sl.) aktiviramo ovu stranicu sa koje se jednostavno putem formulara može naručiti izrada sajta. Preko formulara nam možete poslati i materijale za Vaš sajt (tekst i slike), a ostalo je na nama - u roku od 15-25 dana bio bi urađen predlog sajta za Vas (a to bi u suštini bilo urađeno 90% posla posle čega bi smo u roku od nekoliko dodatnih dana završili preostale poslove i aktivirali sajt). Ukoliko ev. budemo imali dodatna pitanja poslaćemo Vam ih na Vaš email ili sms porukom na Vaš mobilni.

U donjem formularu ne morate popuniti sva polja osim onih obaveznih (koji su označeni zvezdicom).
Ako imate više materijala za sajt - više slika i tekstualnih fajlova možete nam ih dodatno poslati na naš email: office@izradasajtova.info
Ako nemate tekstove i materijale za sajt - možete popuniti samo donja polja za kontakt i ev. napisati nešto o Vašim uslugama, proizvodima, o firmi, cenama... a mi ćemo svakako prilagoditi tekst i naći prigodne fotografije iz Vaše delatnosti za sajt.