Vi ste na stranici: Home › E-shopovi › E-shopovi

Internet prodavnice / E-shop-ovi od 100-150 EU

ecommerce.png

Prodajete robu? Želite da proširite tržište vam svoga grada i kraja? Neka vaša prodavnica bude prisutna online u svakom kraju sveta! Aktivirajte internet prodavnicu na svome sajtu i primajte narudžbine iz cele zemlje i drugih država... Neka svako iz svoga doma vidi vašu ponudu. Budite ispred konkurencije!

Specijalna ponuda: mali e-shopovi po ceni od 100-150 EU

Male e-shop prodavnice podrazumevaju do oko 50 proizvoda i veoma su pogodne za firme koje nemaju veliki broj proizvoda u svojoj ponudi (mada se lako može dodati i veća količina proizvoda u ovakav shop). Oni se rade u Word Press tehnologiji i njihovo ažuriranje (unošenje novih proizvoda, izmena podataka o starim proizvodima...) je veoma jednostavno. Optimizovani su za pregled sa mobilnih uređaja. Za malu cenu imaćete funkcionalan e-shop u kom će se i posetioci sajta lako snalaziti.
Predlog sajta (veći deo e-shop-a) se izrađuje u roku od oko 15 dana od dostavljanja materijala (slika i tekstova) za sajt.

Pogledajte primere e-prodavnica koje smo radili:
www.alatikip.com , www.srpskerune.rs


Cena može biti i veća ukoliko želie ekskluzivniji dizajn ovakve prodavnice. Ovi e-shopovi se rade u najmodernijoj / responsive tehnologiji što znači da je njihov izgled prilagodljiv ekranima mobilnih telefona i tablet-a, tj. jednostavno se mogu pregledati i sa mobilnih telefona.

U cenu e-shopa je obezbeđen i sav propratni marketing kako bi što više ljudi saznalo za vašu ponudu (SEO optimizacija), a takođe i .com domen i hosting. Predlog sajta (veći deo e-shop-a) se izrađuje u roku od oko 15-30 dana od dostavljanja materijala.