Vi ste na stranici: Home › › O nama

O nama

Izrada internet sajtova od 100-150 evra
 

Milioni ljudi, firmi i organizacija su već na Internetu, a oni koji još nisu - skoro i da ne postoje. Ako još uvek nemate Vaš sajt i želite da unapredite poslovanje pravo je vreme za to. Budite u korak sa svetom, ispred drugih i ne dozvolite da vas konkurencija pretekne.

Ako imate poslovni interes da za Vas čuje svet, Evropa, Balkan, Srbija, Vaš grad ili kraj, ili jednostavno šelite sajt kao stvar prestiža - predlašemo Vam izradu modernog sajta i postavljanje (ili redizajn Vašeg sajta ukoliko ga već imate) po vrlo povoljnim cenama.

Šta je potrebno? Spremite tekstove i fotografije...  ...Ostalo prepustite nama...

Za cenu od 150-200 evra napravićemo Vam sajt prema Vašim željama, potrebama i finansijskim mogućnostima. U roku od dve do tri sedmice napravićemo predlog koji ćemo potom modifikovati prema Vašim primedbama i instrukcijama, u saradnjii sa Vama. Navedeni predlog bi bio oko 50% urađenog sajta a preostali deo bi smo uradili u još kraćem roku. Kontaktirajte nas da se dogovorimo!

Pored izrade, postavljanja sajta, eventualnog zakupa domena, hostinga obezbedićemo da se Vaš sajt dobro kotira na pretraživačima, dodatni marketing (gratis) ili jednostavnije rečeno - da Vaš sajt ima zadovoljavajuću posećenost i da za Vas čuje što više ljudi na internet mreži. Po potrebi možemo vam uraditi i logo ili dizajn promotivnog materijala za štampu. Uslovi, karakteristike ponuda i cene na osnovu kojih možete sami formirati cenu izrade sajta prema svojim potrebama možete pogledati klikom OVDE.


Donji spisak predstavlja samo neke od naših referenci, za poslednjih 10 godina rada mošemo da se pohvalimo sa oko 100 urađenih sajtova, izdvajamo samo neke od njih*.